Guildreglement

Hoe meld ik me aan? Wie vormt ons guildbestuur? Wie zijn de classleaders? Wie zijn de Forum-, site- en de raidplannerbeheerders? Hoe hoort het online en op het forum?
User avatar
Kiki
Site Admin
Posts: 2275
Joined: Sat Feb 19, 2005 13:20
Location: Boxmeer

Guildreglement

Postby Kiki » Fri Jun 29, 2007 10:30

Zoals in elke groep is het altijd goed om een paar afspraken te maken waardoor een ieder weet men van elkaar kan verwachten en waar je aan moet houden. Ook bij de Nomads zijn er een aantal 'regels' die voor iedereen gelden en waarvan we dan ook verwachten dat zich iedereen eraan houdt.

Onderlinge omgang en communicatie
  Exploits - Het is binnen Nomads verboden gebruik te maken van exploits en bots.
  Leechen - Het is binnen Nomads verboden om te leechen.
  Grote mate van gezelligheid is een must! :lol: : Des te meer gezelligheid des te meer fun.
  We zijn een Nederlandstalige gilde: Gebruik van de Nederlandse taal is voor zowel het forum als het game gewenst.
  Volwassen speelgedrag: M.a.w. speel je character zo goed mogelijk
  Sociaal naar elkaar en voor elkaar: help elkaar en sta elkaar te woord als er iemand vragen heeft.
  Fatsoenlijk taalgebruik: Beledigende, scheldende , rancuneuze en/of anderzijds kwetsende bewoordingen worden niet getolereerd.
  Hou je aan je woord. Als je iemand toezegt dat je komt helpen of bij een party/raid aanwezig bent, kom die afspraak na en wees op tijd! Ben je verhindert, geef dat dan tijdig door. Of via het forum of via de ingame chat.
Het forum
  Aanmelden en jezelf bekend maken. Er wordt van iedereen verwacht dat hij/zij zich op het forum aanmeldt.
  Guild communicatie altijd via het forum. Heb je ideeën, op- en/of aanmerkingen en leuke links, plaats die dan op het forum
Lootregels
Om te voorkomen dat er verschillende lootstijlen gehanteerd in een en dezelfde party hebben wij een overzicht gemaakt van de meest wenselijk wijze van looten.

  Loot Regels SSC, TK, MH = http://www.gsdkp.com/rules.php
  Bind on Equip (BoE) = Roll
  Bind on Pickup (BoP) = Pass/Need - Als een disenchanter aanwezig is, dan pass en need door DE'er (na overleg natuurlijk)
  Scourgestones = Need - Deze zijn te vinden in o.a. Stratholme
  Lockboxes = Need - Je kunt ze vervolgens door een van onze Rogues laten openen.
  Essences, stiches = Pass/Need - Need als de quests hiervoor hebt of nodig hebt voor reputatie.
  Zul Gurub Coins = Need voor een ieder die de reputatie nodig heeft. Anders pass.
Craftregels
We hebben een groot aantal crafters in ons guild die graag bereid zijn om voor je iets te maken. Whisper ingame naar diegene die iets voor jou kan maken. Ook hiervoor zijn een tweetal afspraken waaraan zich alle crafters houden:
  Gratis voor leden excl. Materialen
  Cooldown: Indien er een cooldown timer op zit, dan bepaald de volgorde van aanvraag de volgorde van uitgifte.
Externe communicatie en invites
Om er geen kackofonie van te maken zijn alleen de leden van het gildebestuur en recruiters diegenen die de externe communicatie onderhouden.
  Overigen gildes: Wij hebben met de meeste grote gildes al geruime tijd contact. Deze contacten gaan vooral via het bestuur. Heb je dus zaken die hierop betrekking hebben, neem dan contact op met een van de mensen van het bestuur.
  Nieuwe leden: Een ieder die lid van de Nomads wil worden zie http://www.nomads-guild.nl/forum/viewtopic.php?t=2020. Uiteraard kun je ook ingame contact opnemen met bestuurders en/of classleaders om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Er zal nog steeds een apply op het forum moeten worden gemaakt.
  Apply bij een andere gilde: Wil je om wat voor reden dan ook een apply aanmaken bij een andere gilde, laat het dan a.u.b. weten via het forum of meld het aan het bestuur..


Wij van het bestuur van de Nomads zijn van mening dat deze regels bijdragen aan het plezier om met elkaar dit spel te spelen. Wij gaan er dan ook vanuit dat een ieder zich hierin kan vinden en zijn/haar steentje zal bijdragen in het gezellig houden en 'groot en sterk' maken van dit fantastische gilde.

[Aangepast door Alwartr 28-9-2007]
Image

Return to “Aanmelden, guildmanagement, guild- en forum regels”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest