Recruiting, aanmelden

Hoe meld ik me aan? Wie vormt ons guildbestuur? Wie zijn de classleaders? Wie zijn de Forum-, site- en de raidplannerbeheerders? Hoe hoort het online en op het forum?
User avatar
alwartr
Guildmember
Posts: 5902
Joined: Sat Sep 23, 2006 20:20
Location: Hengelo Ov NL

Recruiting, aanmelden

Postby alwartr » Sun Sep 02, 2012 10:32

Nomads is altijd op zoek naar enthousiaste mensen om onze guild te versterken. Nomads heeft plaats voor 2 groepen mensen. Non-raiders en Raiders

1. Non-raiders - mensen die bij Nomads willen voor de gezellige chat. Voor deze groep is er ook de mogelijkheid om heroics en om mee te gaan met (niet end-game) raids of gewoon een char te levelen. Incidenteel (in de vakantie periode meer dan anders) kan het voorkomen dat er plaats is voor een non-raider bij de end-game raids. Echter Raiders hebben voorrang bij indelen in end-game raids.

2. Raiders - mensen die zich bij Nomads aan om end-game raid instances te doen. Deze groep is alleen voor de mensen waarvan de uitrusting, kennis en vaardigheid voldoende zijn. Voor deze groep kan gelden dat er rollen zijn die al vol zitten. Aangezien sommige rollen ruim vertegenwoordigd zijn binnen Nomads.

Pas jij binnen Nomads ? Vul dan het aanmeldingsformulier in... Waarschijnlijk zien we jou terug in Nomads.
Alwartr - Nomads Guild Leader
Battlenet: Alstar#2419
Ceterum censeo securitatem obscuritate esse delendam

Return to “Aanmelden, guildmanagement, guild- en forum regels”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest